Blyggeri

Egentlig skulle jeg have arbejdet hårdt i dag – men det endte med at jeg i stedet blot fik lavet og afsendt en enkelt jobansøgning og så ellers legede lidt med bloggen.

Jeg har gang i et større blogprojekt andetsteds – detaljer følger når butikken er kommet op at stå – og er derfor blevet mere fortrolig med WordPress, og med hvordan man ændrer på tingene. Så nu er det (endelig) lykkedes mig at få opdateret til en senere version af WP (den nyeste danske faktisk) og få installeret et par plugins af forskellig slags. Og det uden at hele systemet brød sammen – yiippeee 🙂 (Og til de bekymrede: Ja, jeg HAR taget backup.)

Jeg overvejer også så småt at skifte til et nyt tema (se afstemningen i sidebaren), men kan ikke rigtigt finde et, som jeg bedre kan lide. Sig til, hvis I falder over et flot, enkelt design et sted.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i bloggeri, dagligliv. Bogmærk permalinket.

7 kommentarer til Blyggeri

 1. capac skriver:

  Blogging egner sig rigtig godt til overspringshandling! 🙂

 2. Peter skriver:

  Tillykke med opdateringen. Men hvis det nu faktisk skulle være tilfældet at du har fået mægtige WP-skills, kunne du så ikke ændre “sikkerhedsord” til ordet? A la “… så skriv ordet til højre i rammen.” Sikkerhed er ikke hvad det har været, men måske hvis vi alle lader være med at bruge det kan det være det får det bedre … man kunne da håbe 🙂

 3. filoffen skriver:

  Eller også skal det bruges MEGET mere 🙂
  Men ellers: Done!

 4. Ulf skriver:

  Nu kommer jeg noget sent ind i kampen her, men jeg finder som regel temaer via Weblogtools – de har nogle glimrende ugentlige omtaler med små previews og alting. Måske du kan bruge det til noget?

  Til generelle spørgsmål kan jeg anbefale det danske WordPress-forum – flinke og venlige mennesker, som beredvilligt deler ud af deres viden.

  Og så ellers spændende at se hvordan det store blogprojekt falder ud. Vore øjne og ører er åbne.

 5. filoffen skriver:

  @Ulf – Ja, jeg kigger også ind på det danske Ordpresserforum med jævne mellemrum. Flinke mennesker. Og tak for linket.

 6. Pingback: Use of Weapons» Blogarkiv » Det tidligere omtalte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *