Bogdage i Musikhuset

I går og i dag har der været Bogdage i Musikhuset: Århus’s svar (i noget mindre format forstås) på det københavnske Bogforum. Jeg kiggede derned i dag (pris 90 kr. i døren – hmmm) da en af forelæserne fra instituttet skulle promovere en bog om elitesport, som han har redigeret. Mere præcist skulle han interviewe to af de medvirkende i bogen: Marie Bagger – tidligere elitestangspringer (nr. 8 ved de Olympiske Lege i Sydney) og Verner Sørensen, professor ved Center for Idræt på Aarhus Universitet. Det blev til en interessant samtale om eliteidrættens glæder, omkostninger og (ifølge Verner Sørensen) iboende ondskab.

Og så fik jeg tiltusket mig fire gratis numre af tegneseriemagasinet Strip, samt en masse bogmærker. Og investerede 30 kr. i en samtale/interviewbog med Naser Khader og Kathrine Lilleør: Tro mod Tro. Bare for at blive bekræftet i mine fordomme om dem begge :-)

About filoffen

Filoffen filosoferer
This entry was posted in Bøger, dagligliv. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>