Bolig-bloggeri

Grundet den i tidligere indlæg omtalte ansættelse ved Center for Subjektivitetsforskning må en vis ændring af Filoffens boligsituation forudses. Mere ligefremt udtrykt: Filoffen bytter, i det mindste for et par år, den århusianske muld ud med den københavnske stenbro.

Skulle der derfor blandt bloggens læsere være personer, som har kendskab til en nogenlunde velholdt, nogenlunde velbeliggende, nogenlunde billig (leje)lejlighed i København (ja, ja, jeg ved det godt: Keep dreaming)  så må de meget gerne sende en mail i Filoffens retning eller evt. skrive en kommentar til dette indlæg. Indflytningsdato: 1. januar eller deromkring.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Bolig, dagligliv. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Bolig-bloggeri

 1. Jeppe skriver:

  Ja drøm videre 😀 Men jeg tror der er gode muligheder for at få andelslejligheder for tiden. Jeg får næsten ugenligt kædemails på Facebook fra venner der er desperate med at komme af med en andel.

 2. filoffen skriver:

  Nu har jeg selv en andelslejlighed her i Århus, som jeg ikke regner med at sælge, men blot at fremleje. Så at anskaffe sig endnu en andel er måske ikke liiiige sagen 🙂

  Men i disse krisetider…

 3. Louise skriver:

  Stort tillykke med den spændende stilling og held og lykke med boligjagten. 😀 Jeg flyttede selv tilbage til hovedstadsområdet for nogle år siden – ikke fordi det passede med mit studie – men fordi jeg blev tilbudt en helt ny lejlighed til en rimelig leje. Billige lejeboliger hænger desværre ikke ligefrem på træerne herovre, man skal gerne kende nogen som kender nogen, så måske burde du seriøst overveje en andel.

 4. filoffen skriver:

  Takker.

  Grublee – ja, jo, måske en andel. Men nu håber jeg jo sådan set, at jeg (måske via bloggen) kender nogen, som kender nogen , som… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *