Breaking News!

På utallige opfordringer, og efter en omtumlet tilværelse som medskribent på en anden blog, har blogbestyrerens gode ven Magister Boiesen omsider fået sig sin egen blog. Forvent skarpe udfald og udspark til såvel venstre som (nok især) højre, om både dette og hint. Vær med fra starten. Klik ind nu.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i bloggeri. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Breaking News!

  1. Linda Nørgaard skriver:

    Så bliver jeg skuffet, hvis Magister Boiesen begynder at fortælle, hvad han har set i fjernsynet, for den slags gider Magister Boiesen nemlig ikke læse om i f.eks. sine partifællers blogs, påstår han. Men man har selvfølgelig et ideal, til man får et nyt.

  2. filoffen skriver:

    Jeg ved det. Jeg brokker mig også når han begynder at fortælle mig om noget, som jeg allerede HAR skrevet om på bloggen.

  3. filoffen skriver:

    Han benægter forøvrigt at han nogensinde har sagt noget i den retning – eller stiller sig i det mindste stærkt tvivlende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *