Daglig undren

Har netop spist aftensmad som var en ualmindelig kedelig gang ovnpomfritter. Og endnu engang undrer jeg mig: Hvorfor bliver jeg ved med at købe og spise det lo..? Og er det muligt at lave ovnpomfritter, som ikke er enten halvrå eller sortbrændte? Og hvis det er, hvorfor lykkes det så aldrig for mig?

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i dagligliv. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Daglig undren

  1. capac skriver:

    Det er meget enkelt: Køb en friturekoger. De koster ikke en herregård, og gør en h……. forskel! 😉

  2. filcfn skriver:

    Jo, det burde man nok. Eller også holde op med at spise skidtet 🙂

  3. capac skriver:

    Du skulle prøve den sublime pomsefrit: Friske kartofler skåret i stænger, stegt på pande i god olivenolie, krydderier ad libitum… Nothing compares…

  4. filcfn skriver:

    Se den er jeg faktisk lidt af en mester til at lave, omend jeg normalt skiveskærer. Da mine forældre begyndte at lade mig være alene hjemme efter skoletid, og selv lade mig finde ud af at lave frokost/aftensmad kastede jeg mig således begærligt over den gode råstegte kartoffel, og endte med at have udviklet et ret habilt håndelag.

    Lige nu er problemet imidlertid, at når jeg kommer hjem fra uni kl. 20-21-22 stykker, så orker jeg ikke at skrælle/stege kartofler.

    Og så fik vi vist også forklaringen på, hvorfor jeg fortsætter med at spise ovnfritter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *