Der holdes skam ikke ferie…

Skulle der i blogosfæren være enkelte der undrer sig over manglen på posteringer her på bloggen, så kan det meddeles, at grunden ikke er ferie, men derimod arbejdet med Afhandlingen. Lige nu er det således kapitlerne om Aristoteles, der får den store tur.

Derudover: Sammen med forældrene var jeg i går inde for at se Pulchra Semper Veritas årlige Holbergopførelse i Simonsens have i Den Gamle by. I år var det den mindre kendte komedie Henrich og Pernille der var på programmet, og som sædvanligt var det uhyre morsomt. Skuespilpåræstationerne var således generelt lige en tand bedre end ved sidste års opførelse af Jean de France. Og så fik jeg lige snakket med et par veninder, som jeg ikke havde set længe og hilst på den enes ikke-helt-men-heller-ikke-langtfra-nyfødte tvillinger. Og jeg opdagede, at bare man vender ryggen til (nå, ja, så 7-8 måneder da) så kan folk pludselig finde på at at skifte job, købe hus, blive gravide og skulle giftes. Tsk, tsk, tsk.

Endelig må vi ikke glemme, at det er i dag at Simon Peggs og Edgar Wrights længe ventede (nå, ja, jeg har i det mindste ventet længe, og det har Lars også) komedie How Fuzz har dansk biografpremiere. Anmelderne er generelt ikke særligt glade for den, men hvad ved de? EB er vist den eneste avis, der har en positiv omtale af filmen, så den holder vi os til: “Lad os bare slå det fast med det samme: ‘Hot Fuzz’ er årets hidtil mest vellykkede komedie. Det er faktisk en af de mest medrivende actionkomedier i nyere tid. En forrygende fornøjelse fra start til slut.

Og så kommer vi til aftenens store beslutning: Skal man tage med pgierne til Zulu Sommerbio? I aften er der der en surprisefilm på programmet, hvilket kan være både godt og skidt. Hmmmm….. der spekuleres.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Afhandlingen, Film, Teater, Universitært, venner. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *