En form for udødelighed

Her den anden dag modtog jeg en email fra Robert Louden; en amerikansk filosof og Kant-forsker, som jeg mødte da jeg var i England, og som jeg siden har korresponderet en smule med. Han skrev for at fortælle, at jeg er nævnt “…in the acknowledgements section at the end of the Preface” i den kommende engelske oversættelse af Kants skrifter om antropologi, historie og uddannelse.

Desværre medfører en “acknowledgement” ikke, at man får tilsendt en udgave af bogen. Og de £80, som den annoncererede hardcoverudgave står til at koste, er lige i overkanten af, hvad jeg vil punge ud, for at se mit eget navn på tryk 🙂

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Bøger, filosofi. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til En form for udødelighed

  1. capac skriver:

    Ja, men sådan en lille henvisning kan være guld værd…

  2. filoffen skriver:

    Ud over de £ 80 mener du 😉

    Men ja, du har selvfølgelig ret; det er da en god ting at kunne nævne – sådan rent en passant. Jeg er forresten allerede, sammen med en kammerat, blevet takket i en anden bog, nemlig denne: http://www.amazon.com/Theory-Practice-Kierkegaard-Studies-Monograph/dp/3110177897

    Men atter engang skal man punge ud med et ret uhyrligt beløb, for at få lov til at se sig selv blive takket. Måske man skulle se at bevæge sig udenfor Kantfortolkernes snævre kreds, og få sig nogle interesser, der ikke er helt så omkostningskrævende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *