Hep hallo

Godt nyt for alle os, som af uforklarlige (og formodentlig lettere masochistiske) grunde, ynder at følge med i DF’s unge terrier Morten Messerschmidts udskejelser. Onkel Henning fortæller, at den unge styrvolt (tak Capac) har fået sin helt egen (urban)blog, hvor man fremover kan læse hvad han mener om dette og hint og en masse andet. Foreløbig er der indlæg om demonstrationerne mod gymnasienedskæringerne, muslimske fundamentalister i Danmark og det østrigske forbud mod at benægte holocaust.

Lad os allesammen byde Morten velkommen i blogosfæren; må hans ophold her mildne hans sind og bringe lys over hans tænkning.

About filoffen

Filoffen filosoferer
This entry was posted in bloggeri, Nyheder, Politik. Bookmark the permalink.

5 Responses to Hep hallo

 1. capac says:

  Så længe han ikke skal med i Nostalgisk Folkeparti, så…

 2. filcfn says:

  Næh, ellers tak. Og så tror jeg forøvrigt ikke, at statsminister(kandidat)en vil lukke ham ind.

  Hør, det slår mig lige: Er Nostalgisk (plejer det forøvrigt ikke at være Anakronistisk?) Folkeparti topstyret? Det er jo tilsyneladende ‘in’ blandt diverse politiske partier og grupperinger…hvilket vel egentlig besvarer mit spørgsmål :-)

 3. capac says:

  Anakronistisk – jeg havde helt glemt det. Nostalgien får vi vel med oven i købet… Og jeg tror ikke, at det er topstyret, snarere ustyrligt. Måske han kan få plads i ungdomsafdelingen, der ikke har noget at være anakronistisk eller nostalgisk over – endnu!? Så kan man så håbe, at det går over. At dumheden fortager sig som en slem forkølelse eller hjernebetændelse…

 4. filcfn says:

  Man kan da håbe…

 5. Pingback: Use of Weapons » Blog-arkiv » JP debatindlæg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>