Hurt!

Kanal 5 kører for øjeblikket en større reklamekampagne for deres sommerprogram, den såkaldte “Summer of Crime”. Som underlægningsmusik har de valgt en for mig ukendt coverversion af Nine Inch Nails Hurt. Hvilket har gjort, at jeg de sidste par dage har haft netop den sang kørende i baghovedet. Og så var det, at jeg kom til at tænke på, at det sgu’ egentlig var længe siden, at jeg havde hørt NIN’s oprindelige udgave af sangen. Så derfor:

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Musik, TV, video. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Hurt!

  1. Peter skriver:

    Når snakken nu falder på cover-versioner af Hurt: Johnny Cashs er fantastisk (som en god del andre cover-versioner på samme album). Synes lige jeg ville nævne ..

  2. filoffen skriver:

    Det synes jeg selvsagt også. Men når man har hørt den så meget som jeg har, så er dets gu’ forfriskende at høre NIN’s original, som på sin vis er lige så fantastisk.

    Fordi de to sangeres baggrund og konteksten for deres fremførelse af sangen er så forskellig er det lige før, der er tale om to forskellige sange. Cash synger om det at blive og være gammel, og om sin egen dødelighed; Reznor synger om sin egen personlige krise og livslede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *