Hvad bloggeri kan medføre

Der er åbenbart andre end “the usual suspects” der læser min blog. Er således blevet indbudt til at deltage i programmet Sene Samtaler, der sendes af den kristne lokalradio Norea, hvor jeg skal telefoninterviewes om emnet “Det kan man regne med“. Tilsyneladende er udsendelsens vært, Jette Techow, faldet over et indlæg på den gamle blog (Terrorister kan man stole på) og har så fået den idé, at jeg må kunne sige noget interessant om emnet “Det kan man regne med”.

Det ved jeg nu ikke lige om jeg kan, men man kan da altid prøve, så jeg sagde ja tak til at deltage. Og da programmet sendes søndag aften fra 23-01, så er det nok begrænset hvor stor skaden er, hvis det viser sig, at man ikke har noget at sige 🙂

Skulle man have lyst til (og mulighed for) at lytte med, så sendes udsendelsen nu på søndag, den 29. oktober, og jeg skulle komme på omkring kl. 23.20. Her kan man se, hvilke lokalradioer der sender programmet.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i bloggeri, Ukategoriserbart. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Hvad bloggeri kan medføre

 1. capac skriver:

  Vi siger: God fornøjelse!

 2. filcfn skriver:

  Jo tak.

  Og undskyld at det tog lidt tid at få dig op af gryden. 🙂

 3. Irene skriver:

  Carsten, jeg vidste bare du var sådan een “man” kan regne med!

  Rigtig god fornøjelse, vi vil se om det er muligt at tune ind på den lysegrønne!

 4. Pingback: Use of Weapons » Blog-arkiv » Radiostar

Der er lukket for kommentarer.