Hvor kom vi fra?

Nåh, jo – det var noget med at få gjort lidt status over, hvad blogbestyreren sådan går og foretager sig, siden han åbenbart ikke har tid til at blogge så ofte som han plejer.

Ja, først og fremmest har han travlt med at forberede undervisning for hhv. 1. års-studerende på filosofi og sidefagsstuderende på Humaniora generelt. DET tager sgu’ tid.

I direkte forlængelse af ovenstående går der også en hel del tid med at holde blogbestyrerens Anden Aktør tilfreds. Det skal således dokumenteres at man rent faktisk HAR deltidsarbejde. Og så skal man jo også lige have arrangeret noget aktivering, da Anden Aktør ellers får en næse. Der skal kort sagt udfyldes skemaer, indhentes underskrifter og sendes papirer; opgaver der tager tid, som mere frugtbart kunne bruge andetsteds. F.eks. på at forberede undervisning eller skrive ansøgninger.

Så er der gået lidt tid med, som nævnt i det foregående indlæg, at skrive et abstract til en artikel til Iron Man and Philosophy antologien. Skulle man have lyst, så kan abstractet læses her.

Og så var der den der post.doc.-ansøgning. Alt forløb sådan set efter planen, og det lykkedes at skaffe de nødvendige underskrifter, så forrige tirsdag postede jeg en pakke med 1 original og 15 kopier af ansøgningsskemaet, projektbeskrivelsen og 8 bilag af forskellig slags. Og, fordi det jo ikke skal være simpelt, en cd-rom med hele svineriet i pdf-format. Så kan man jo bare håbe det bedste. Svar forventes engang i oktober.

Jeg skal jo egentlig også have ansøgt Carlsberg om støtte til projektet. De har deadline 1. oktober, så måske man for en gangs skyld skulle sørge for at være i virkelig god tid, og så få det sendt i aften? Hmmmm….

Og så skal der skrives 4 ansøgninger pr. uge. Det går – endnu da. Men hold da kæft hvor er det formålsløst.

Og så er der alt det sædvanlige: Venner, familie, film, bøger etc., som også kræver – og får – lidt tid her og der.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i arbejde, dagligliv, filosofi, postdoc, tegneserier og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *