Konstatering

Min blogpause synes ikke rigtigt at virke.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i bloggeri. Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Konstatering

 1. capac skriver:

  Adspredelse kan være nyttigt. Afhandlingen skal nok arbejde videre i det ubevidste…

 2. Louise skriver:

  Det er utroligt, hvor optimistiske folk er på nettet omkring at ens arbejde nok skal blive færdigt uanset hvad. Men positivt! Gad vide om mit speciale også laver sig selv færdigt i det ubevidste, selvom jeg hele tiden bliver ved med at finde på andre mærkværdige projekter at bruge min tid på. Glæder mig til at høre dit foredrag i morgen.:-)

 3. Lotte skriver:

  Jamen, at pause bloggen er vel også “bare” en (glimrende) overspringshandling mens man tager sig til sammen med henblik på at kunne tage sig mere sammen, der leder til, at man får taget sig så meget sammen, at man til sidst ikke kan forstå, hvorfor man ikke bare tog sig SÅ meget sammen til at begynde med?

  Findes der noget, der hedder PhD-sumpen?

 4. filoffen skriver:

  @Louise – ja, den del af blogosfæren, som jeg mestendels befinder mig i, er hovedsageligt befolket af flinke (og alt for optimistiske) mennesker :-)) Og vi ses så i morgen kan jeg forstå.

  @Lotte – om der gør! Altså findes en ph.d.-sump. Jeg er befinder mig selv i den 🙂 Men nu nærmer jeg mig vist heldigvis udkanten. Og så har du ganske ret i det med at det at erklære pause på bloggen er en glimrende overspringshandling – om ikke andet FØLER man, at man får mere tid, når man har gjort det. 🙂

 5. Torben Sangild skriver:

  Jeg kan røbe at der også er sådan noget som en postdoc-sump. Det holder aldrig op. Aldrig.

 6. filoffen skriver:

  Jeg ved det. Men lige nu er jeg tilfreds, hvis bare jeg slipper ud af denne ene sump, også selv om det så blot betyder at jeg ender i en anden. Om ikke andet, så har jeg snart behov for nye omgivelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *