Materialistisk-eksistentialistisk fortvivlelse

Og så er man blevet færdig med sidste sæson af Buffy the Vampire Slayer og pludselig forekommer hele verden grå og trist 🙁 Ikke mere Buffy – hvad skal man så bruge sine (sparsomme)) fritid til?

Nåh ja – man kan jo begynde forfra på Buffy 🙂 Altid en god idé. Og så har jeg forresten aldrig fået set femte sæson af Angel. Det er jo godt nok ikke Buffy, men det lugter da lidt af fisk. Måske man skulle ud og investere i et enkelt boxsæt mere? Og så er Spike jo med 🙂

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i dagligliv, TV. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Materialistisk-eksistentialistisk fortvivlelse

  1. Jacob\ skriver:

    Nu behøvede du vel ikke give de sagesløse læsere indtryk af, at det hele slutter så trist, som billedet fra The Gift giver indtryk af. I øvrigt kan det anbefales at gøre sine Buffy/Angel indkøb på play.com i stedet, hvor prisen er den samme – men uden fragtgebyr: http://www.play.com/DVD/DVD/4-/709751/Angel_Season_5_Box_Set/Product.html

  2. filcfn skriver:

    Hov – det er nyt! Tjekkede play.com sidste uge (tjekker normalt altid play.com først), men da var prisen på såel Byffy som Angel £34.99.

    Ah – en Halloween Deal ser jeg 🙂 Figures.

    Og ja, jeg kunne have valgt et mere opmuntrende billede – men gravstenen udtrykker bedre min følelse af fortvivlelse over at vide, at det var det sidste afsnit af Buffy, end et billede af en smilende Buffy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *