Socialistisk propaganda

Skulle man have lyst til at høre en af blogbestyreren bekendt folketingskandidat (ja, det er Jon) udlægge sit politiske program, så kan man prøve at klikke her.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Politik, venner. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Socialistisk propaganda

 1. Johs skriver:

  Hvor står han på listen?

  Hvis jeg boede i Århus ville han få min stemme.

 2. Jacob\ skriver:

  Han kan jo sagtens være en god partisoldat! Men hvad med ideologikritikken, global hegemoni, krig, udbytning og fattigdom? Mere Zizek’sk Jon i valgkampen tak.

 3. filoffen skriver:

  @Johs – Han er opstillet i Hedensted, hvor Listen ved sidste valg fik nogen og 40 stemmer 🙂

  @Jacob – Ja, og han brugte endda ikke hele sin taletid. Der var masser af tid tilbage til også at være lidt Zizekiansk 🙂

 4. Jon Rostgaard Boiesen skriver:

  Jo, jo – sorry! Skulle nok have forberedt mig til bedre. To minutter føles faktisk temmelig lange når man sidder helt alene i et studie og taler til nogen der ikke er der. Lover at gå i medietræning inden næste valg!

  Det skal dog sige at det både efter min Henrik Jøkers og min egen ringe mening, gik væstentligt bedre da jeg var i Radio Stahl på Århus Studenterradio – men radioen har jo også altid mere været mit medie, selvom Radio Stahl ikke ligefrem er P1…

  Må derudover efterhånden konstatere at jeg vil blive temmeligt skuffet hvis jeg får under 20 personlige stemmer, og med personlige mener jeg PERSONLIGE – altså stemmer fra folk jeg kender personligt.

  For en iteration af begivenhedens brud med den symbolske ordens imaginære fantasme! For en ny Mester, en anden Anden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *