Svar på tiltale

I dagens Information kan man læse en række indlæg foranlediget af sidste uges interview med antropologen Dennis Nørmark. Alle er de kritiske. Jon Rostgaard Boiesen, som (for nu at få sat gang i eventuelle højreorienterede konspirationsteoretikere) er en af blogbestyrerens gode bekendte, har en længere kritisk kommentar, og derudover  er der et par kortere indlæg – bl.a. et af Niels I. Meyer (som blogbestyreren til gengæld ikke kender).

Indenfor de næste par dage vil Information desuden også byde på blogbestyrerens egne kritiske bemærkninger til Nørmark. Og skulle man have lyst til at læse yderligere kritiske kommentarer, så kan man f.eks. kigge ind ovre hos Paw, hvor Nørmark netop nu diskuteres.

Mere positive vurderinger af Nørmarks kronik i JP (og, må man formode, af interviewet med ham i Information) kan man finde på Uriasposten og hos Punditokraterne.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Debat, Politik, Videnskab. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Svar på tiltale

 1. Paw skriver:

  Niels I. Meyer er da bl.a. medforfatter til Oprør fra midten …. Og spørg nu ikke: Hvad er det for en bog?

 2. Paw skriver:

  Men gode indlæg af begge parter. Og sobert, at du for alsidighedens skyld henviser til de to højreblogs. Glæder mig til at læse din kritik.

 3. filcfn skriver:

  Jeg ved hvem Niels Meyer er, og kender selvfølgelig oprør fra midten. MEN jeg kender ikke manden personligt. Har aldrig mødt ham og regner ikke med at løbe ind i ham.

  Jon, derimod, sidder i just dette øjeblik på mit kontor og læser højt fra Information.

  Og tak for de pæne ord. Nu får vi se om der kommer nogen respons.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *