Tæt på lykkelig

I dag har jeg været ude på Silkeborg Højskole for at holde et foredrag om Batman, the Joker, the Matrix, (en lille smule) Twilight og filosofi. Bagefter var der spørgetime i kaffestuen, hvor jeg blev bombarderet med spørgsmål fra de studerende.

“Tror DU, at vi lever i en computersimulation?”

“Er du religiøs?”

“Hvorfor slår tegneserieforfattere nogle gange superhelte ihjel?”

“Hvad er menneskehedens formål og funktion?”

“Er Magneto ondere end de almindelige mennesker? ER han overhovedet ond?”

“Hvad er din yndlings-Batmanfilm”

“Er det rigtigt, at nogle mennesker bliver deprimeret af at tænke over livets store spørgsmål? Hvorfor bliver de det? Kan andre mennesker hjælpe dem?”

“Hvorfor er vampyrer in lige nu?”

“Hvis du fik en søn, og du skulle vælge, om han enten KUN måtte læse Kant eller KUN måtte læse Batman, hvad ville du så vælge?” ( Jeg svarede faktisk Batman).

Bagefter gik jeg langs Silkeborg Langsø tilbage til busstationen, mens jeg spiste lakrids. Jeg var meget tæt på at være lykkelig.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i arbejde, filosofi. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Tæt på lykkelig

  1. Tasha Giles skriver:

    Udvælgelsesprocessen har indledningsvis foregået via søgemaskiner med relevante stikord samt kontakt til udvalgte brugere / bloggere for Seriejournalen uden at det har givet nogen respons(!). End ikke en eneste fra seriejournalen har meldt tilbage på butikker, man skulle besøge eller udbrede kendskabet til. De små øer har man nok gerne villet have for sig selv? – ”you BASTARDS… I presume”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *