Teardrop

Når filoffen ikke lige har travlt med ansøgningsskriverier, undervisningsforberedelse, at bakse med ledighedssystemet og pleje sine surt erhvervede tømmermænd, ja, så finder han såmænd undertiden også tid til at undre sig.

Igennem et stykke tid har han således gået og spekuleret på, hvad det egentlig er for en sang, som DR har brugt som musik til deres lettere pompøse, men meget flotte, trailer for det nye Koncerthuset?

Det er jeg åbenbart ikke den eneste der har spurgt om, men jeg fandt faktisk helt selv ud af det. Nåh ja: Google og jeg fandt ud af det i fællesskab:-) Og svaret var jo åbenlyst, for alle der har øre at høre med, nemlig Massive Attacks smukke Teardrop fremført af Jose Gonzales. En sang, opdagede jeg som led i min research, der i instrumental udgave bliver brugt som temasang for den glimrende tv-serie House. Sådan kan man lære noget nyt hele tiden 🙂

Hvorom alting er: Her er José Gonzales’ meget glimrende cover af Massive Attack:

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Musik, TV, video. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Teardrop

  1. Stokbro skriver:

    Jeg er som tidligere nævnt ovre hos mig selv helt vild med House MD, men hvorfor H……, og du kan måske svare, vælger Kanal 4 at sende sæson tre fra midt af sæsonen, altså kapitel 7?!?! Nå, jeg ser ikke de nye afsnit, men har forudbestilt den. Og ja, det er i øvrigt en genial fortolkning af Teardrop!

  2. filoffen skriver:

    Tjah – jeg ser den selv på norsk TV, så… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *