The Great Event

Og så har The Great Event, som jeg tidligere har omtalt på min gamle blog, netop udgivet en ny cd; norm. I går var der release party nede på Café Komma, hvor jeg erhvervede mig et par eksemplarer; et til eget brug, og et til gave.

Musikken kan høres på The Great Events MyMusic-side og vil formodentlig tiltale folk, der kan lide Leonard Cohen, Johnny Cash, Simon og Garfunkel og lignende.

Cd’en kan erhverves… ja, jeg ved faktisk ikke præcist hvor. Man kan jo prøve de lokale pladebikse her i Århus. Men man har kunnet forudbestille cd’en på nettet – mere præcist her – så det er da muligt, at man også kan bestille den på denne måde.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Musik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *