Du er ikke alene

I går var blogbestyreren med et par venner til koncert med Sebastian – og det var sgu’ godt! (Læs Gaffas meget positive anmeldelse af en tilsvarende koncert Ålborg i sidste uge her). Endnu engang blev det bevist, at alt hvad man behøver for at få en fremragende koncert dybest set blot er en mand (eller måske en kvinde) med en guitar og en bunke gode sange. Og gode sange er der nok af i Sebastians repertoire: Ostesangen, Rose, Du Er Ikke Alene, Sommerfuglen, Når Lyset Bryder Frem, Hvis Du Tror Du Er Noget, Den Sidste Vals og Den Lille Malkeko for nu bare at nævne nogle af de sange, som blev spillet i går. Derudover blev der spillet nogle af de mindre kendte (men dog ikke ukendte) numre (Vind og Vejrhaner f.eks.) og vi fik et et par smagsprøver fra det allernyeste Sebastianprojekt, musicalen Jernbyrd.

En hyggelig, velspillet og generelt behagelig koncert – omend man godt kan høre, at stemmen måske ikke er helt så velsmurt som tidligere. Til gengæld er den den første koncert jeg har været til i mange år, hvor min islændersweater passede perfekt til stemning. Den største/eneste anke mod koncerten nok, at der var for få Brechtsange. Det blev kun til Vandsælgerens Sang i Regnen fra Det Gode Menneske fra Sezuan. Æv! Vi ville gerne have hørt f.eks. Sørøver Jenny 🙁 Og så ærgrer man sig jo altid over alle de andre gode sange, som der desværre ikke blev plads til: Udover Romeo f.eks. og Måske Ku’ Vi, 80’ernes Boheme, Cirkkusvognen og Miraklernes Tid. Nå, men man kan jo ikke få det hele.

Til koncerten blev der på flyers reklameret med, at Sebastians samlede produktion snart samles på et tredobbelt bokssæt med 10 cd’er i hver boks – noget af et projekt må man sige. Jeg har desværre ikke kunnet finde flere oplysninger om projektet på nettet, men på flyeren står der, at man kan tilmelde sig hans nyhedsbrev på www.sebastian/info og få flere oplysninger.

En ung og langhåret Sebastian

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Musik. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Du er ikke alene

  1. capac skriver:

    Ja, Sebastian kan være overbevisende…

  2. Anja skriver:

    Næh. Med Sebastian er man ikke alene. Er helt sikkert lidt misundelig. På den gode måde forstås.

  3. Kasper skriver:

    Til gengäld er hans förste udgivelse “Den store flugt” allerede blevet genudgivet paa cd, med en hel ekstra cd med hidtil uudgivet materiale paa. Blandt andet den förste sang, han angiveligt skrev (som slet ikke er saa daarlig endda). Saa hvis man finder ventetiden lang, kan man jo begynde der. Og ja, jeg er ogsaa misundelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *