Jeg er arrig

over at jeg ikke har fået skrevet nok på Afhandlingen; over at de danske politikere bare ikke KAN tænke to fornuftige sammenhængende tanker i træk; over at jeg ikke fik hende den søde lyshårede svenskers nummer i fredags; over at folk generelt ikke er enige med mig; over at jeg ikke skiller mig så meget ud fra mængden som jeg gerne ville; over at der er for mange mennesker, som brokker sig over trivialiteter; over at dogmatismen synes at florere uhæmmet; over at jeg selv er alt for dogmatisk; over mine ynkelige forsøg på at være original; over at jeg ikke nøjedes med en enkelt øl i unibaren, men absolut SKULLE have et par stykker mere; over at jeg er arrig over trivialiteter; over at jeg skriver alt for meget om mig selv….

Grrrr!

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Afhandlingen, brok. Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Jeg er arrig

 1. capac skriver:

  Jeg kender godt de der dage. Heldigvis går det som regel over igen… 🙂

 2. Carsten skriver:

  Jeg så et afsnit af Star Trek. Det hjalp. Og i dag har jeg fået skrevet en del på afhandlingen, så det lysner.

  Ville nu stadigt gerne have haft hende svenskerens nummer – men hun fik mit, så man kan da håbe 🙂

 3. capac skriver:

  Det er sgu da bedre end ingenting… 🙂

 4. filcfn skriver:

  Meget bedre.

 5. Steen skriver:

  Jeg var da selv med noget af vejen i unibaren. Det var sgu’ da ikke så skidt, at du drak mere end en øl. Problemet var vel nærmere at du drak for lidt. Ses i unibaren

 6. filcfn skriver:

  Tjoh, det kan man jo mene. Så må jeg jo tage revance på tirsdag, efter Idealismekredsens møde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *