Lige nu

Ja, ja, jeg ved det godt. Jeg lovede, at jeg ville skrive en mere detaljeret anmeldelse af The Dark Knight, og jeg mumlede vist oven i købet også noget om, at jeg såden helt generelt ville se at komme i gang med at få skrevet nogle flere indlæg til bloggen.

Det er så ikke lige blevet til noget (men se dog diskussionen af The Dark Knight i dette kommentarspor). Grunden er simpel: Godt vejr og travlhed.

Det gode vejr betyder, at når jeg ikke arbejder, så prøver jeg at være udenfor – en taktik der foreløbig har resulteret i en gedigen solskoldning på højre side af min mave og bryst pga. en lidt for lemfældig omgang med solcremen.

Travlheden skyldes en hel del ting. Forsoning med en god veninde har betydet, at der var en del ting der skulle indhentes, ikke mindst filmwise, så indenfor den sidste uge har jeg derfor både været inde og se The Incredible Hulk, som var overraskende OK (og laaaaangt bedre end Ang Lee’s Hulk) og Forgetting Sarah Marshall, der ikke alene var OK, men decideret god. Anbefales stærkt.

Derudover har jeg så haft travlt med

-at skrive projektbeskrivelse til min postdoc-ansøgning (færdig og sendt til læsning/faglig vurdering hos folk, der har forstand på den slags ting)

-at skrive en artikel om tegneserier og superhelte til Kritik (der arbejdes på sagen, men det er endnu ikke lykkedes at nå frem til superheltene)

-at få fremskaffet mit forsvundne vaskekort, så jeg kunne få ryddet ud i den hastigt voksende vasketøjsdynge (en opgave der blev væsentligt lettere, da andelsforeningens vicevært vendte hjem fra ferie og fandt kortet i sin postkasse)

-at gå til Zulu Sommerbio og se Og det var Danmark, dokumentaren om det danske landsholds udvikling og succes fra 1978 til 1992 (sjov, men ikke på nogen tænkelig måde dybdeborende eller kritisk)

-at være social med venner og bekendte (gerne udenfor pga. vejret)

-at læse Naomi Kleins The Shock Doctrine (ganske glimrende, men man skal som altid bevare sin kritiske sans og ikke uden videre acceptere den overordnede plotstruktur – og så er det blevet mig klart, at man ud fra hans nu slettede indlæg i Weekendavisen må gå ud fra, at Azrouni enten ikke har læst bogen eller har været ude af satnd til at forstå den)

-og alt sådan noget.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i bloggeri, dagligliv, Film, postdoc, tegneserier, venner. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *