Opvågnen

Det er fandeme (pardon my french) sært at dukke op til overfladen igen, efter igennem de seneste uger at have været totalt nedsunket i afhandlingsskriveriet. Der er, som jeg har bemærket i en kommentar til Lotte, så meget lys og så mange lyde heroppe.

Ovre hos CVA (hvor jeg pga. Afhandlingen, ikke har haft min faste gang de seneste par uger) er debatten mellem Sangild og Emil Bier eksploderet. Og har forgrenet sig til Sangilds egen blog.

CVA’s direktør har været i Kaffeklubben på P1. Hør programmet her. Læs CVAs egen diskussion af programmet her. Kaffeklubben blev hørt af De Sorte Spejdere, som grinede meget. Det skete den 20. november, ca. 20 minutter inde i programmet (som kan downloades på De Sorte Spejderes hjemmeside).

Og så bliver der debatteret filosofi og populærkultur forskellige steder på nettet. Der har været en artikel i The Chronicle for Higher Education – læs den her. Popmatters har publiceret et længere svar på Chronicle-artiklen – læs det her. Og senest er emnet blevet bragt op på en engelsk filosofi-blog, som jeg undertiden frekventerer, hvor selveste mr. William T. Irwin har ladet et par ord falde (og for en gangs skyld er jeg på forkant med udviklingen: Jeg har læst den artikel han henviser til :-))

Lidt i samme boldgade: Open Court har lagt en del podcasts med artikler fra deres Popular Culture and Philosophy serie på nettet. De kan findes – og downloades – her. (Og Capac – der er et par podcasts om Pink Floyd. Og Monty Python)

Ih, altså. Alle de ting der foregår ude i verden 🙂

Nå – men der bliver fortsat lidt roligt på bloggen de næste par dage. I morgen ryger jeg til København for at holde foredrag om filosofi og science fiction – og for at genopbygge lidt af min sociale omgangskreds, som har ligget mere eller mindre død de sidste par måneder.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i dagligliv, Debat, filosofi, Medier. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *