Tina Dickows bryster

Nu kommenterer jeg normalt ikke på de søgninger, der bringer folk her til bloggen eller på hvilke indlæg folk besøger. Jeg har således igennem flere måneder gjort et stort nummer ud af IKKE at gøre opmærksom på, at bloggens konsekvent mest velbesøgte indlæg er dette.

Da jeg i dag tjekkede mine blogstats, kunne jeg dog ikke ikke undgå at bemærke, at der var tre (3) håbefuld surfere, der var nået frem til bloggen ved at søge på “tina dickow bryster”. Hvilket jo unægtelig får en til at spekulere på, hvorfor der netop NU er en sådan interesse for dette emne. Ikke at jeg ikke forstår interessen; hvad der undrer mig er blot, hvorfor den manifesterer sig netop nu.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Sært. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Tina Dickows bryster

  1. Jesper Laugesen skriver:

    Det er altid spøjst, det der med søgninger: Den ubestrideligt mest brugte søgning fra Google -> min blog er … “teposefoldning”! *sic* … og *suk*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *