Tingene spidser til

Hvis man synes, at det kniber lidt med indlæggene for tiden, så er det fordi der køres 16 timers arbejdsdage. Udover ph.d.-forsvaret på fredag har jeg i denne uge også lige skullet  forberede og give to tre-timers forelæsninger om Kant for førsteårsstuderende. Og det kræver altså sin mand – og en hel del arbejde – at få det hele til at gå op i en større enhed på en forsvarlig måde.

Men nu er jeg vist snart ved at være der. Sidste Kant-forelæsning er i morgen, og jeg er forberedt – så godt og vel endda 🙂 Og nu har jeg også et slags manuskript klar til forsvaret fredag. Og det amerikanske medlem af bedømmelsesudvalget er kommet helskindet – men meget træt – til landet.

Kryds fingre. Vi ses på den anden side.

Om filoffen

Filoffen filosoferer
Dette indlæg blev udgivet i Afhandlingen, dagligliv, filosofi, liv og død, Universitært. Bogmærk permalinket.

10 kommentarer til Tingene spidser til

 1. Thomas S skriver:

  Held og lykke!

 2. capac skriver:

  Pasordet er meget passende transcendental. Nu er det med at komme igennem nåleøjet som en anden kamel. Det skal nok gå alt sammen med et par akademiske sværdslag undervejs, som det sig hør og bør. Og i næste uge er du tilbage ved jobsøgningen igen! Held og lykke på fredag!

 3. filoffen skriver:

  @Thomas og Capac

  Takker.

 4. Ejvind skriver:

  Og husk nu! På fredag er du ikke til rådighed for arbejdsmarkedet! Så der må du ikke modtage dagpenge (og det’ ik’ engang løwn! — men indrømmet: temmelig absurd…)

 5. Ejvind skriver:

  Nå ja, og pøj pøj også herfra da (men det har jeg jo allerede sagt i anden sammenhæng) 🙂

 6. Irene skriver:

  HEP! HEP! HEP! Snart er Filoffen over målstregen og propperne kan springe!

  Læser pt noget Kierkegaard … Det er en udfordring, når man tager en barndom omgivet af det indremissionske med i billedet … Tror bedre jeg kan man Kant!

 7. Benjamin Bilde skriver:

  Jeg håber at det er gået godt!

 8. filoffen skriver:

  Takker for de venlige ord. (Og til Ejvind: Ja, jeg har fået et venligt lille brev fra MA om, at jeg ikke er til rådighed for arbejdsmarkedet den dag forsvaret foregår :-))

  Forsvaret gik godt. Masser af tilhørere – en 80-100 stykker. Det sker (alt for) sjældent i den filosofiske verden 🙂

  Jeg skal se, om jeg ikke kan få smækket en mere sammenhængende indlæg om dagen sammen en af dagene. Måske med et par billeder.

 9. Ninna skriver:

  Faldt over et af dine blog indlæg, hvor du skriver om Arne And. Det ville måske interessere dig at vide, at de er begyndt at komme i weekendavisen – fra og med fredag d. 22. februar

 10. filoffen skriver:

  @Ninna – Ja, jeg har set det. Dejligt 🙂 Tak for oplysningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *